Nyhedsbrev

Regndækken

Perfekt til regnvejr. Størrelsen kan justeres ved nakken og foran. Det har ligeledes elastiske benstroppe og et hul til hundesnoren i nakken.
Leveringsdato: 2 dage
Producent: Back on Track
*
510,00 kr.
400,00 kr.

Et tyndt regndækken i Back on Track stof, der holder din hund tør i regn og slud. Takket være Back on Track effekten, kan hunden holde varmen uden at overophede. Den ydre struktur er stærkt ripstop-kvalitet og meget regntæt, og sømmene er limet for at gøre dækkenet helt vand- og vindtæt. Den gode pasform på Back on Track regndækkenet beskytter hundens vigtigste muskelgrupper samt det følsomme område ved maven. Regndækkenet har flere smarte løsninger, som fx dobbelte mavebælte, der gør at delen nede ved maven bliver holdt tæt til hunden, og gør at regnen ikke løber ind under dækkenet. Der er en ekstra flap over hullet i nakken til snoren, for at holde dækkenet helt regntæt. Det er muligt at justere størrelsen i nakken og over brystet for optimal pasform. Der er justerbare elastiske benstropper, som kan tages helt af, hvis man ønsker dette. Dækkenet er også udstyret med reflekser på siderne, for dig og din hunds sikkerhed. Dækkenet er med dobbelt kiler i fronten fra størrelse 37 - 91. Dette gør at det kan tilpasses alle hunderacer om de er spinkle eller grove i bygningen.

For at finde den korrekte størrelse, skal du måle hunden fra skulderblad til halerod.

SÅDAN VIRKER DET

   
   

Back on Tracks led- og muskel-bandager er alle lavet af funktionelle tekstiler med varmereflekterende egenskaber. Tekstilet er en synergi mellem gamle kinesiske erfaringer og moderne videnskabelig tekstil teknologi.

Ved fremstillingen af polyester- eller polypropylentrådene smeltes keramiske partikler ind i trådene. Egenskaben hos de keramiske partikler er at når de bliver varmet op af kropsvarmen, bliver disse stråler reflekteret tilbage til kroppen. Varmen som på denne måde bliver reflekteret, er en langbølge varmestråling, som også er kendt som langbølge infrarød stråling.

Varmestråling
Det er velkendt og dokumenteret, at langbølge infrarød varmestråling øger blodcirkulationen.

Den øgede blodcirkulation i vævet medvirker til at lindre muskelspændinger og til at forbedre ydeevnen. En vigtig egenskab er den skadeforebyggende effekt du får, når produktet bruges til træning og konkurrence.

Høj kvalitet
Niveauet for varmestråling og dens bølgelængde undersøges i hvert parti for at sikre den højeste produktkvalitet. Disse undersøgelser er gennemført på det nationale institut for meteorologi i Beijing.

 

 

AT VÆLGE STØRRELSE

   
   

Anbefalinger til valg af størrelse for hundedækkener:

Mål afstanden fra af halsbåndet (mål så lidt af halsen med som muligt) til begyndensen af haleroden. Hunden skal stå på sine ben og bedst er det at benytte et målebånd, der kan følge kroppens krumning.

Hvis resultatet af målingen er 55 cm, bestiller du et dækken der kommer nærmest de 55 cm. Hvis det er en ekstra bred og kraftig hund kan det tilrådes at bestille et nummer større end normalt.

 

ANVENDELSE

   
   

Læs venligst nedenstående råd om anvendelse og vask af vores produkter inden du tager dem i brug, tak.

At starte med at bruge Back on Track produkter bør ske gradvist. Start med at anvende produktet højst 1-maks. 4 timer de første 2-3 dage. Kroppen kan så få lejlighed til at vænne sig til den effekt som stoffet giver.

Dyr bør man bruge yderligere 2-3 dage på at trappe op før man anvender eksempelvis et dækken hele natten. Grunden til at vi anbefaler at starte med maksimum 4 timers brug er, at nogle personer oplever smerter i starten. Dette skyldes den øgede blodgennemstrømning, som faktisk er en god indikation af den keramiske stofs effekt. Den gammel kendte smerte kan hos nogen opstå efter kort tids brug. Hvis smerten bliver for meget, lader man være med at bruge produktet mere den dag og i stedet starte langsommere op over de kommende dage indtil kroppen har vænnet sig til effekten.

Efter den indledende periode bør man øge brugen til mindst 8 timer dagligt, gerne længere. Allerede efter få timer opleves ofte reduktion af smerter i spændte muskler og inflammatoriske led. Længerevarende smertetilstande kan kræve flere dage, op til 10-20 dage, før smerten aftager.

Efter de første 2-3 dage, er det vigtigt at fortsætte med at bruge produktet intensivt i mindst 10, helst 20 dage, inden man kan vurdere effekten. Da det keramske stof reflekterer flere af kroppens varmestråler når vi bevæger os, bliver effekten større, hvis vi bruger det når vi er i bevægelse. Men Back on Track virker også når vi er i ro, selv når vi sover.

Fortsæt med at anvende produktet i overensstemmelse med det mønster, du selv har fundet frem til, eller brug det i to uger og hold en pause i den tredje uge, sidstnævnte for at undgå at kroppen vænner sig til effekten. Følsomheden for denne tilvænning er individuel. For at opnå maksimal effekt, skal det keramiske stof være i direkte kontakt med huden (hvis det er nødvendigt, kan et tyndt stof af bomuld sættes imellem).

Bemærk: Forsigtighed tilrådes ved samtidig brug med salve eller lignende (særligt varmecreme), fordi effekten så forstærkes. Brug kun produktet som anvist og rådfør med læge, hvis symptomerne ikke forsvinder. Bør ikke anvendes under graviditet/drægtighed.

SPECIFIK RÅDGIVNING FOR BRUG AF BACK ON TRACK TIL HUNDE

Når du begynder med at bruge Back on Track til din hund, kan du af og til se at hunden reagerer med hævelser. Symptomet er sjældent, men ses især hos de dyr, som har alvorlige problemer. Dette menes at skyldes den øgede blodgennemstrømning, som faktisk er en god indikation af det keramiske stofs effekt.

Den oprindelige hævelse kan forekomme fra kun en time til et par timers brug. Hvis man opdager hævelsen og føler sig usikker, kan man undlade at bruge produktet mere den dag og i stedet starte mere forsigtigt og så øge gradvist de følgende dage.

I forebyggende øjemed kan Back on Track bruges med regelmæssige pauser. Vi anbefaler at bruge 2-3 ugers periode og 1-uges pause imellem.

VASKERÅD

Back on Track-produkterne kan maskinvaskes ved 30C med almindeligt vaskemiddel. Lufttørres.

Bemærk: Brug ikke blegemiddel eller skyllemiddel, brug ej heller tørretumbler. Det keramiske pulver er ismeltet trådene som er af polyester/polypropylen og bliver ikke udvasket ved vask.

Tekstilet er fremstillet i Kina og består af 100% polypropylen (PP) med keramisk pulver eller 50% polyester med keramisk pulver og 50% bomuld.

Produkt specifikationer
Farve Sort
Produkt tags