Nyhedsbrev

Ezydog Quick Fit Sele

EzyDog er i letvægt klassen og har en god pasform, og vil derfor ikke genere din hund på gåturen.
Leveringsdato: 2 dage
Producent: EzyDog
*
140,00 kr.

EzyDog selen er helt unik, og er en god sele til gåturene til mindre hunde, da den er i et let materiale. Der er god bevægelsesfrihed til skulderne. Selen indstilles ved bringen og omkring brystet.

EzyDog selen er nem at justere i størrelse og tilpasses individuelt til hundens krop. Derudover er den nem at give på og tage af.

EzyDog selens syninger er indvævet med reflekstråd, så du og din hund altid vil kunne blive set på de mørke gåture.

Vidste du...
Op til 80 % af hunde har i en eller anden grad spændinger eller smerter i ryggen. For at skabe de bedste forudsætninger for at nedbringe dette, anbefaler vi brugen af en kropssele. Derudover er det vigtigt, at lære hunden at gå pænt i hundelinen. 
En kropssele er meget vigtig for at skåne hundens hals, nakke og ryg. Ekstra belastninger på disse steder, som et halsbånd kan forårsage hvis hunden trækker eller hopper frem i linen, kan betyde at leddene bliver manipuleret skæve, give muskulære spændinger, og hermed give hunden smerter i bevægelsesapparatet. En kropssele vil fordele hundens tyngde på selve bringen/brystet af hunden. Mange tror, at selen vil bevirke, at hunden trækker endnu mere i linen da den nu kan få ekstra kræfter i snoren, men det er faktisk lige det modsatte der sker. Hunden vil have meget lettere ved at gå pænt i snoren, da den ikke længere stresser op over ubehaget i halsbåndet.

Størrelses guide:

  Str.        Halsmål:           Brystmål:      Hundens vægt:
XS  27 - 46 cm    38 - 46 cm    3 - 6  kg
S  34 - 56 cm    46 - 55 cm   6 - 10 kg

Bemærk:
Brystmål indikerer max. omkreds på hunden målt lige bag forbenene. Hvis de angivne cm er tæt på dit mål, bør du vælge et nummer større. 

Se video demonstration:

Produkt specifikationer
Materiale Nylon
Farve Sort
Produkt tags