Nyhedsbrev

Hunter racing sele

Kropssele til hunde der sikre fri bevægelse og at hunden føler sig godt tilpas.
Leveringsdato: 2 dage
Producent: Hunter
*
*
230,00 kr.

Hunter racing sele er helt unik, og er den perfekte sele til gåturene til mindre hunde da den er i et let materiale. Der er god bevægelsesfrihed til skulderne. Da selen er polstret med fleece, virker den blød, behagelig og skåner pelsen. Der er en regulerbar maverem, og lukkemekanismen ligger på selve selen frem for direkte på kroppen.

Alle Hunter seler kan justeres og tilpasses individuelt til hundens krop. Derudover er de nemme at give på og tage af.

Hunter racing sele er udstyret med refleks så hunden ses i mørket. Selen er ligeledes velegnet til sportræning. 

Vidste du...
Op til 80 % af hunde har i en eller anden grad spændinger eller smerter i ryggen. For at skabe de bedste forudsætninger for at nedbringe dette, anbefaler vi brugen af en kropssele. Derudover er det vigtigt, at lære hunden at gå pænt i hundelinen. 
En kropssele er meget vigtig for at skåne hundens hals, nakke og ryg. Ekstra belastninger på disse steder, som et halsbånd kan forårsage hvis hunden trækker eller hopper frem i linen, kan betyde at leddene bliver manipuleret skæve, give muskulære spændinger, og hermed give hunden smerter i bevægelsesapparatet. En kropssele vil fordele hundens tyngde på selve bringen/brystet af hunden. Mange tror, at selen vil bevirke, at hunden trækker endnu mere i linen da den nu kan få ekstra kræfter i snoren, men det er faktisk lige det modsatte der sker. Hunden vil have meget lettere ved at gå pænt i snoren, da den ikke længere stresser op over ubehaget i halsbåndet.

Str.: Sele bredde:   Brystvidde:
S 2 cm 32 - 37  cm
M 2,5 cm 48 - 60  cm

 

Produkt specifikationer
Materiale Nylon
Materiale Fleece
Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

Oksepandelap 250 gram

Tørret oksehovedhud Vægt: 250g
45,00 kr.

Lam Slice, Planet Pet

Vægt: 80 g
25,00 kr.

Kong Classic

Aktivitetslegetøj til hunde.
65,00 kr.