Nyhedsbrev

Kong Genius Leo

Et spændende aktivitets legetøj til hunde. Leo er med sit unikke design et udfordrende interaktivt legetøj til din hund. KONG Genius’ Leo er hundelegetøj, der er holdbart, tåler bid og er til at fylde godbidder, BARF eller tørfoder i.
Leveringsdato: 2 dage
Producent: Kong
*
*
90,00 kr.

Kong Genius Leo er holdbart og aktiverende hundelegetøj.
Leo kan fyldes med tørfoder eller godbidder. Leo kan flyde, og er derfor også velegnet til en tur ved stranden eller til hundesvømning.

Leo produceres i USA og er fri for skadelige blødgørere (DEHP-Phthalater).

Første gang du introducerer denne aktivitet for hunden:
Det er fint, at starte med meget små godbidder eller få tørpiller, som din hund har let ved at få ud. Efterhånden kan der bruges større godbidder og/eller mere tørfoder.

Øg sværhedsgraden:
Leo kan enten anvendes enkeltvis, eller du kan sætte den sammen med andre Leo´er eller med Kong Genius Mike for at stimulere din hunds nysgerrighed og naturlige instinkt for at jage og løse opgaver. Hvis man sætter flere sammen, bliver det sværere for hunden at få indholdet ud.

Husk:
Lad ikke hunden lege med det uden opsyn.
Leo er en godbidsudløser ikke tyggelegetøj.
Hold altid øje med dit kæledyrs aktivitetslegetøj, og fjern det straks hvis det går i stykker, da smådele kan være farlige.  

Størrelses guide ud fra hundens vægt :

Str.:   Vægt: 
S - 9 kg
L 10 -  kg


Se video demonstration:

Produkt specifikationer
Materiale Gummi
Egnet til opvaskemaskine Ja
Produkt tags
Kunder der har købt denne vare købte også

Kong Genius Mike

Din hund vil aldrig kede sig igen. Mike er et elastisk, udfordrende aktivitetslegetøj til at fylde godbidder/mad i. Du kan skabe udfordringer, der passer præcis til din hunds problemløsningsniveau.
80,00 kr.

Oksestang

Tørret oksepenis 15 kr. pr. stk.
15,00 kr.

Lam Slice, Planet Pet

Vægt: 80 g
25,00 kr.