Nyhedsbrev

Lakseolie

Koldpresset lakseolie til hunde.
Producent: Henne Pet Food
*
95,00 kr.

En velsmagende lakseolie af højeste kvalitet. Olien har et højt indhold af de essentielle fedtsyrer omega -3 og -6, som har en gavnlig effekt på hundens sundhedstilstand.

Lakseolien er især rig på omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som er kendt for at have en antiinflammatorisk effekt.

Hvorfor supplere med lakseolie?
Kronch Lakseolie er en koldpresset lakseolie, som har et højt indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer. Hunde og katte (og også mennesker for den sags skyld) kan ikke selv danne disse fedtsyrer, dvs. de skal tilføres gennem foderet. Omega 6 findes i de fleste typer hundefoder. Hvorimod man ofte ser en mangel på omega 3. Det er derfor nødvendigt at tilsætte mere omega 3 gennem kosten for at opnå det rette forhold imellem de to fedtsyrer.

Fodrer du dit kæledyr med Kronch fuldfoder er behovet for både omega 3 og 6 fedtyrer dækket. Men der kan være situationer, hvor der er behov for at supplere. F.eks. i forbindelse med hudlidelser eller hvis dit kæledyr har ledproblemer. Lakseolie kan også anvendes i forbindelse med en længere sygdomsperiode, under drægtighed, diegivning og som supplement under hvalpens opvækst.

Nogle dyr har også gavn af den ekstra mængde lakseolie på regelmæssig basis. Vær dog opmærksom på, at det er meget energiholdigt, så tilføjer du lakseolie til kosten dagligt, kan det være nødvendigt, at justere foderrationen.

Ingredienser: Koldpresset lakseolie

Doseringsvejledning: 

Hundens vægt    Pumpeslag (4 ml)
  0 - 12  kg  1
 13 - 24   kg    2 
 25 - 48  kg  3
 49 -  kg  4

Bemærk: Bør opbavares på køl efter åbning.

Kunder der har købt denne vare købte også

LakseKronch Pocket

Laks med kartoffelmel. Fedter ikke i hænderne.
20,00 kr.

Kisel

Til fældende, mat, kløende og tør pels.
50,00 kr.

Glucosamin, pulver

Kan hjælpe med at bevare den sunde brusk.
115,00 kr.