Nyhedsbrev

ZooLac PROPASTE

Zoolac propasta kan anvendes til alle dyrearter med fordøjelsesproblemer og er også velegnet til forebyggende behandling.
Leveringsdato: 2 dage
*
105,00 kr.

ZooLac Propaste stabiliserer fordøjelsen og afbalancerer bakteriefloraen i mave-tarmkanalen gennem et samarbejde mellem gavnlige bakterier og dyrets eget immunforsvar.

ZooLac Propastes unikke sammensætning virker primært ved, at de skadelige bakterier hindres i at angribe tarmvæggen. Samtidig angriber de gavnlige bakterier de skadelige. Angrebet består i naturlig konkurrence som begrænser de skadelige bakteries vækst.

Denne unikke virkningsmekanisme resulterer i en ekstrem hurtig virkning.  

Deklaration:
Fedt (vegetabilsk) 75%, dextrose 10,5%, vinasse 8%, (substrat af celler fra fermentering af mælkesyre), lecitin 2,6%, fodertilsætningsstoffer 2%, stabilisator (E551b), mælkesyre (E270).

Doseringsvejledning: 

Dyrets vægt Dosering:
0 - 10 kg  1 ml
10 - 25 kg  2 ml
25 - 50 kg  3 ml
over 50 kg 5 ml

Der er markeringer på dosissprøjten, så det er let, at tildele den korrekte mængde Zoolac propasta, som sprøjtes direkte i munden på dyret.
Ved akutte problemer gives dobbelt dosis ved første behandling og herefter gives en dosis hver 6-8. time indtil den ønskede effekt er opnået.

Opbevaring:
Alm. temperatur, beskyttet imod direkte sol - IKKE I KØLESKAB.

Bemærk:
Søg altid dyrlæge til et sygt dyr.