Christopherus Fleischmix Kyllingehjerter

25,00DKK Inkl. moms

5 på lager

Christopherus Fleischmix Kyllingehjerter er et letfordøjeligt og sundt foder til hunde

Råvarerne er af høj kvalitet.
Et foder som også egner sig til hunde med fødevareallergi.

Christopherus Fleischmix And er uden korn og vegetabilsk protein (soja) og ikke tilsat farve, aromastoffer og konserveringsmidler.

Denne dåse er fremragende som fuldfoder, men også til sportræning, eller til at smøre i fx Kong eller West Paw

 

5 på lager

Beskrivelse

Christopherus Fleischmix Kyllingehjerter – et letfordøjeligt og sundt foder til hunde

Christopherus Fleischmix Kyllingehjerter er et letfordøjeligt og sundt fuldfoder til hunde.

Råvarerne er af høj kvalitet, og er tilsat en nøje afmålt dosis af vitaminer som understøtter hundens immunforsvar og velbefindende. Foderet indeholder kun naturlige ingredienser, er fri for soja og korn, og ikke tilsat farve, aromastoffer og konserveringsmidler.
Ingredienser: Kød og indmad fra fjerkræ 44 %, kyllingehjerter 26 %, bouillon 25,8 %, ærtestivelse 2 %, Lignocellulose 1%, mineralske næringsstoffer 1 %, Linolie 0,2 %.
Analyse: Råprotein 9,0 %, råfedt 6,0 %, råfibre 0,50 %, råaske 2,50 %, fugtighed 75 %, calcium 0,40 %, fosfor 0,30 %, natrium 0,20 %.
Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg: Vitamin D3 (3a671) 200 I.E., vitamin E (3a700) 100 mg, Taurin (3a370) 450 mg, Biotin (3a880) 0,2 mg. Zink (3b606) 12 mg, jern (3b106) 10 mg, Mangan (3b504) 2 mg, kaliumjodid (3b201) 0,7 mg, Kobber (3b406) 0,5 mg.
Tekniske tilsætningsstoffer pr. kg: Johannesbrødkernemel (E410) 5.000 mg.
Energiindhold: 1.130 kcal/kg.

Foderet bør have stuetemperatur når det serveres.

Sørg altid for, at hunden har adgang til frisk drikkevand.

Foderet bør have stuetemperatur når det serveres.

Christopherus har lavet mange varianter af vådfoder.
Du kan se alle de varianter jeg har på lager her

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Christopherus Fleischmix Kyllingehjerter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to Top