Regndækken

550,00DKK 400,00DKK

Perfekt til regnvejr. Størrelsen kan justeres ved nakken og foran. Der er justerbare elastiske benstropper, som kan tages helt af, hvis man ønsker dette. Dækkenet er også udstyret med reflekser på siderne, for dig og din hunds sikkerhed, samt et hul til hundesnoren i nakken.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Et tyndt regndækken i Back on Track stof, der holder din hund tør i regn og slud.

Takket være Back on Track effekten, kan hunden holde varmen uden at overophede.

Den ydre struktur er stærkt ripstop-kvalitet og meget regntæt, og sømmene er limet for at gøre dækkenet helt vand- og vindtæt. Den gode pasform på Back on Track regndækkenet beskytter hundens vigtigste muskelgrupper samt det følsomme område ved maven.

Regndækkenet har flere smarte løsninger, som fx dobbelte mavebælte, der gør at delen nede ved maven bliver holdt tæt til hunden, og gør at regnen ikke løber ind under dækkenet. Der er en ekstra flap over hullet i nakken til snoren, for at holde dækkenet helt regntæt.

Det er muligt at justere størrelsen i nakken og over brystet for optimal pasform. Der er justerbare elastiske benstropper, som kan tages helt af, hvis man ønsker dette. Dækkenet er også udstyret med reflekser på siderne, for dig og din hunds sikkerhed.

Dækkenet er med dobbelt kiler i fronten. Dette gør at det kan tilpasses alle hunderacer om de er spinkle eller grove i bygningen.

Find den rigtige størrelse: ved at måle hunden fra skulderblad til halerod.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Regndækken”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *