ZooLac Propaste

116,00kr.290,00kr. Inkl. moms

Zoolac propasta kan anvendes til alle dyrearter med fordøjelsesproblemer og er også velegnet til forebyggende behandling

Sprøjten indeholder tilskudsfoder med et højt indhold af probiotika, som kan stabilisere fordøjelsen og give en afbalancering af bakteriefloraen i mave-tarmkanalen.

Beskrivelse

ZooLac Propaste stopper effektivt akut diarre

ZooLac Propaste stabiliserer fordøjelsen og afbalancerer bakteriefloraen i mave-tarmkanalen gennem et samarbejde mellem gavnlige bakterier og dyrets eget immunforsvar.
Den unikke sammensætning virker primært ved, at de skadelige bakterier hindres i at angribe tarmvæggen. Samtidig angriber de gavnlige bakterier de skadelige. Angrebet består i naturlig konkurrence som begrænser de skadelige bakteries vækst.

Denne unikke virkningsmekanisme resulterer i en ekstrem hurtig virkning.

Du kan bruge Zoolac forbyggende, for at fremme fordøjelsen og stabilisere en sund tarmflora.
Men du kan også give det i forbindelse med situationer, som du ved kan være stressende, fx flytninger, konkurrencer, udstillinger og rejser.

Deklaration:

Fedt (vegetabilsk) 75%, dextrose 10,5%, vinasse 8%, (substrat af celler fra fermentering af mælkesyre), lecitin 2,6%, fodertilsætningsstoffer 2%, stabilisator (E551b), mælkesyre (E270).

Dosering efter hundens vægt:

     –  10 kg  1 ml
10 – 25 kg  2 ml
25 – 50 kg  3 ml
50 – kg 5 ml

Sådan bruges pastaen:

Der er markeringer på dosissprøjten, så det er let, at tildele den korrekte mængde Zoolac propasta, som sprøjtes direkte i munden på dyret.
For at standse akut diarré skal første dosis være dobbelt, herefter gives en dosis hver 8. time i 2-3 dage til hunden er helt frisk.

Opbevaring:

Alm. temperatur, beskyttet imod direkte sol – IKKE I KØLESKAB.

Husk:

Søg altid dyrlæge hvis din hund er syg, især hvalpe skal tilses hurtig ved diarré.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ZooLac Propaste”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Titel

Go to Top